top of page

Festivalul florilor la Timișoara Florall | 19-21 mai 2023 |

Actualizată în: 12 mai 2023

Timisoara va avea anul acesta Festival al florilor. Cu infinită bucurie am reușit să aducem din nou florile la Timișoara într-un eveniment public pentru bucuria oamenilor.



Gazda festivalului este Iulius Garden Timișoara. In Weekend-ul 19 - 21 mai 2023 parcul - Garden de la Iulius Town va fi probabil neîncăpător pentru multitudinea de instalații florale expuse acolo de către cei mai talentați și pasionați floriști români. Organizatorii suntem Anca Vlad împreună cu Bianca Negrea.


Fiind la prima ediție, Festivalul de flori Florall are o tematică foarte indrăgită de public. Rochii florale. Let's Fashion with flowers!!


Deschiderea oficială va avea loc vineri 19 mai ora 17.00 la Iulius Garden. Noi, toți cei implicați vă așteptăm cu drag la scenă, să ne cunoașteți, și să ne bucuram împreună de start-ul weekendului plin de flori. La deschiderea Oficială organizăm și o conferință de presă la care vor fi prezenți toți oamenii care au pus umărul la realizarea acestui Fesival de flori.

Imediat după deschiderea oficială puteți savura demonstrația florală a Maestrului floral Nicolae Agop din Republica Moldova.

Între orele 17.00 - 20 .00



ÎN paralel, pe aleile parcului vă veți întâlni cu zâne în rochii albe, care poartă umbrele de flori, făcute cu măiestrie de toți artiștii festivalului.


Rochiile și instalațiile florale vor fi gata, proaspete și bucuroase să fie fotografia, filmate și lăudate.


Sunt deja pregătite să vina la Timișoara 22 echipe de floriști din România, cu 22 de proiecte de rochii florale, una mai spectaculoasă decât alta.


O avem pe Frida Kahlo interpretată floral de Sense Floral Studio - artsit floral Diana Silistraru care vine de la Baia Mare. Frida noastră poate fi sustinută la Timișoara de o companie locală care dorește să sprijine acest festival.

Avem și Floating Dress... Rochia care pluteste, un proiect inedit adus la Timișoara de Alexa&Giorgiana de la Flori Sauvage.


Farmecul Ielelor din mitologia româneasca va fi tema unei alte rochii florale aduse la Timișoara de Georgescu Cristina de la Targoviște. O puteți susține pe Cristina la Timișoara prin alăturarea dvs la Fesival ca Partener ADOPTA UN ARTIST.



Costum popular Femeiesc din zona Banatului este un alt proiect cu o simbolistică aparte și este adus la Timișoara in Florall de Eliza Neculau de la Oradea.


Fata verde vine și ea la Timișoara de la București adusă de prietena noastră dragă Liliana Masgras.




Camelia Varzaru EMC Timisoara a gandit o rochie inovatoare, inspirată chiar din Activitatea Adoptatorului ei, Danutek Balcanics.



Sunt doar o parte din proiectele de instalații florale, nu vă dezvăluim toate ideile artiștilor, pentru că vrem doar să vă convingem să venițila festival și să le descoperiți singuri.


Vom avea și instalații florale mari, Puntea din Garden va fi spectalol, colțul foto al evenimentului va fi piesa centrală, pusă în scenă de Ioana Nechifor, Campioana Cupei României de artă florală, care este susținută la Timișoara de CUPIO.




În ziua de sâmbătă și Duminică vom avea ateliere de creație florală pentru adulți și copii, ateliere de realizare de coronițe de flori, program artistic la scena seara, demontrații florale incognito pe toata durata festivalului. Printre cei care demonstrază liber in festival este Andrei Bindea cu buchete WOW, Adina Dancianu de la Iași, Anca Vlad ... și alții. Trebuie doar să vă plimbați prin Garden și ne veți descoperi pe toți, unde nu vă așteptați.


Duminică dimineața la ora 12.00 după teatrul de păpuși, Zâna Florilor în persoană îi așteaptă pe toți copiii cu dulciuri și povești cu flori. Să nu lăsați copiii să rateze o întâlnire unică în viața lor.



Festivalul Florilor Florall Timișoara este organizat cu fonduri private și este susținut de Iulius Town Timișoara, companii private locale din Timișoara, distribuitorii mari de flori la nivel Național, distribuitori de accesorii in domeniul floristic, producători naționali de flori tăiate. Este pentru prima dată când atât comunitatea din industria floristică, cât și comunitatea de afaceri locală s-au unit pentru crearea unui eveniment unic, plin de Viață, artă, culoare, oameni și flori La Timișoara, la Festivalul de artă florală FLORALL - all for flowers.


La baza întregului concept a stat curajul și optimismul caracteristic al meu, Anca Vlad, susținerea familiei, a partenerilor, a prietenilor și a comunității floristice sau de afaceri din Timișoara.


Un imens Mulțumesc cu un milion de emoții.

Suntem All flor flowers in 19 - 21 mai la Timișoara!!!!




În continuare suntem în căutare de parteneri privați din Timișoara care doresc să susțină acest eveniment unic, o parte din costuri sunt incă neacoperite, iar dintre proiectele de rochii depuse de artiști o parte sunt incă neadoptate. Dar, cu cel mai mare entuziasm si cu bucurie, suntem convinși că Timișoara are oameni faini care se vor alătura și vor susține Festivalul mult îndrăgit al florilor.


Toate trupele de dans sau alte activități artistice de copii si tineri ai Timișoarei sunt invitați la scenă în weekend-ul 19 - 21 mai la Festivalul Florilor Timișoara! Trebuie doar să ne sunați ca să programăm Spectacolele voastre. Vă așteptăm pe toți cu multe flori, dulciuri și bucurie.


Pentru orice detalii sau Informații,


Contact direct


Anca Vlad 0723320989

Bianca Negrea 0721578107


Comunitate | Bucurie | Experieță | Învățare





8.068 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page